relaxinspanje.nl

Resort/Golf

Resort

Resort

Het resort Condado de Alhama is onderdeel van Polaris World Golfresorts. Hieronder vallen in totaal 7 resorts, die bij elkaar in de buurt liggen (30 min.).

Alle resorts zijn keurig aangelegd met wandelpaden en veel groen uit de omgeving, zoals palmbomen, olijfbomen en sinaasappelbomen.

Centraal op de resorts staat dat u zich kunt ontspannen. Een ieder op zijn of haar eigen manier.

Hieronder volgt een omschrijving van de faciliteiten waar u op de resorts gebruik van kan maken.

Als huurder van het appartement kunt u van alle faciliteiten van resort gebruik maken (sommige tegen betaling). Hierdoor staan er verschillende zwembaden, tennisbanen, sportschool en zelfs voetbalvelden tot uw beschikking. Op Condado de Alhama bevindt zich een uitdagende 18 holes golfbaan waar uiteraard het oefenen op de driving range en het krijgen van een les van een pro ook tot de mogelijkheden behoort. Meer informatie over de golfmogelijkheden vindt u later op deze pagina.

Kinderen kunnen zich vermaken in de vele speeltuinen, welke zich op loopafstand bevinden. Ook staat er oppasservice tot uw beschikking.

Ook voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u het resort niet af. In het winkelcentrum Al Kasar (op slechts enkele minuten lopen van het appartement) treft u een grote supermarkt, met een zeer uitgebreid assortiment alwaar u elke dag verse produkten kunt kopen. Naast de supermarkt is er ook een bakkerHet winkelcentrum van Condado de Alhama is gebouwd in Marokkaanse stijl, waar u zich in Oosterse sferen zult wanen.

Op 1 van de gezellige terrasjes kunt u even op adem komen.

Heeft u iets te vieren of heeft u geen zin om te koken? Breng dan eens een bezoek aan één van de restaurants. Alle maaltijden zijn bereid met verse produkten en uiteraard heeft elk restaurant een goede wijnkaart.

’s Avonds kunt u voor een drankje terecht in de pub/bar met regelmatig life muziek en thema-feesten.  

 

Het resort is beveiligd en alleen door eigenaren, huurders of gasten te betreden. Wij melden u vooraf aan zodat u het resort kunt betreden. Daarna kunt u uw auto laten registreren waardoor u door middel van camera´s het resort op/ en af kunt.

Gaat u met uw eigen auto? Dan kunnen wij de registratie voor u uitvoeren.  

Golf

Golf

Verdeeld over verschillende resorts vindt u prachtige, door Jack Nicklaus ontworpen, golfbanen. Maar ook op 10 minuten rijden bij Campasol en op 20 minuten rijden bij Hacienda del Alamo bevinden zich uitdagende banen. 

 

Wij helpen u graag verder met het uitstippelen van een paar mooie golfavonturen.