relaxinspanje.nl

Nieuws

07-12-2018

We gaan de diepte in!

We gaan de diepte in!

Zin in een ander klimaat? Even de hitte of zeldzame regen van buiten ontvluchten? Breng eens een bezoek aan Parque Minero in La Union (http://www.parqueminerodelaunion.es). Voor zowel jong als oud is het erg interessant om te zien hoe de mijnbouw van ijzererts tot redelijk recent (1991) actief is geweest. Met een treintje word je naar de ingang van de mijn gebracht alwaar een gids (indien gewenst in het Engels) de ondergrondse rondleiding zal verzorgen.

Krijg je bij het lezen ook zin in Spanje een bezoek aan de mijn? Informeer bij ons naar beschikbaarheid van het appartement.

30-11-2018

Spaanse herfst!

Spaanse herfst!

Waar we hier nu te maken hebben met een echte herfst (bladeren vallen / veel wind & regen en nachtvorst) kun je in Spanje nog genieten van een constante 20 graden met dagelijks zon. Ook interesse in het tijdelijk ontvluchten van de herfst? Informeer bij ons naar de mogelijkheden/beschikbaarheid.

27-03-2018

10% korting voor U!!

10% korting voor U!!

Eerder hebben we u al geïnformeerd over onze samenwerking met www.holidaycars.com. Wij willen U als huurder van ons appartement extra belonen door 10% korting te geven op een door u gehuurde auto via Holidaycars. U kunt hiervoor in aanmerking komen door gebruik te maken van: http://www.holidaycars.com/autohuur/spanje/…

 

voor aanvullende informatie helpen wij u graag verder.

20-02-2018

Het vroege voorjaar op Condado de Alhama!

Het vroege voorjaar op Condado de Alhama!

Hier krijgen we nog even winter maar vandaag was het weer zo'n 20 graden op het resort. De golfbaan werd weer vollop gebruikt en lag er prachtig bij. Lang leve het vroege voorjaar!

13-02-2018

Carnaval in Spanje!

Carnaval in Spanje!

Niet alleen in het zuiden van Nederland komen we bij van de Carnaval, ook in Spanje wordt dit feest uitbundig gevierd. Door bijvoorbeeld de straten van Murcia waren er grote en uitbundige optochten te zien.

 

Een hele leuke en feestelijke manier om in het vroege voorjaar EN van de Carnaval EN van 20 graden celsius te kunnen genieten!

17-11-2017

Culinair avontuur!

Culinair avontuur!

Wij hebben recent weer enkele restaurants in de omgeving van Murcia bezocht en http://www.localdensayo.com/ heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. We hebben gekozen voor een lunchmenu met bijpassende wijnen en het was in 1 woord fantastisch, wij gaan zeker nog eens terug.

 

Voor meer culinaire hotspots helpen wij u graag verder.
Fijn weekend!

27-09-2017

Nog steeds zomer op Condado!

Nog steeds zomer op Condado!

Ook de komende 2 weken nog heerlijke zomerse temperaturen in Alhama de Murcia!

27-09-2017

Mooi onondekt Spanje!

Mooi onondekt Spanje!

Wat zijn de binnenlanden van Spanje toch prachtig. Neem nu de historische plaats Cehegin. Op 40 minuten rijden vanaf het appartement waan je je in het historische hart van Spanje!

27-09-2017

Cartagena is prachtig en de haven met zijn cruiseschepen spectaculair!

Cartagena is prachtig en de haven met zijn cruiseschepen spectaculair!

Wij zijn zeer enthousiast over Cartagena. De havenplaats heeft veel culturele hoogtepunten en ook een bezoek aan de beroemde fabriek van Licor 43 mag eigenlijk niet aan een bezoek ontbreken. 
Maar de dag afsluiten met een heerlijk drankje en uitzicht op de manoeuvrerende cruiseschepen blijft spectaculair!

25-10-2016

15% korting door samenwerking Holiday Cars en Relax in Spanje!

15% korting door samenwerking Holiday Cars en Relax in Spanje!

Indien u vanaf heden gebruik maakt van ons appartement bieden wij de mogelijkheid om uw huurauto met 15% korting te reserveren via www.holidaycars.com. Onder het tabje Route/Omgeving treft u een kopje Auto huren, hier treft u de directe link aan die u de korting geeft. Indien er aanvullende vragen zijn vernemen wij of holiday cars graag!

page loading